Etiquetas

jueves, 5 de mayo de 2011

40º a la sombra / 40º on shadow

Después de 3 días haciendo malabares para conseguir pintura y material, levantándonos a las 6 de la mañana para evitar un calor de 40º a la sombra, disfrutando mucho del arroz en cada comida y de los niños mareando, ¡las cosas empiezan a funcionar!
Esperamos que os guste

After 3 days fighting to take paints and material, waking up at 6 on the morning to avoid the 40 degrees warm on the shadow, enjoying rice in each meal and crazy children running around, things are starting to run up!
We hope you enjoy.







4 comentarios:

  1. Es increible, un trabajo genial!!! y una experiencia inolvidable!

    ResponderEliminar
  2. he olvidado añadir que me dais mucha envidia?



    creo que sí... :)

    ResponderEliminar
  3. Fantàstic!!!!,
    sobretot perquè aquest gran projecte, és feina d'un gran i digne equip.
    _____________________________________________________________________

    ..."Tot i la gana per no haver menjat res en tot el dia, l’estómac ja no li roncava de gana. Ni de por. Estava tranquil·la perquè sabia que finalment havien arribat a un bon lloc. Era un lloc segur: hi havia grans dibuixos a les façanes i en un gran cartell hi deia “Haribala”. Allà l’acollirien, allà hi trobaria llit i menjar, i també nous amics amb qui compartir la nova vida i uns cuidadors que l’ajudarien a fer els deures de l’escola. Allà hi podria cantar i dibuixar tot el que havia vist i així ho podria ensenyar a tothom, mentre es feia gran i es preparava per trobar una feina.
    Al cap d’uns dies es va adonar que li havien marxat del tot les ganes de plorar. L’àvia i els pares de la Bhanu, fossin on fossin, també estarien contents de veure-la tan feliç. No us sembla? "
    R. Vila, 11.4.11

    ResponderEliminar